Skip to main content
School Calendar
Month
S
M
T
W
T
F
S
Month
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat

Bell Schedule

2017-2018 Bell Schedule

Regular Day Schedule: GOLD (1, 3, 5, 7) BLUE (2, 4, 6, 8)

7:50 - 9:16          Block 1/2          86 minutes

9:16 - 9:26          Nutrition           10 minutes

9:33 - 11:04        Block 3/4           91 minutes

11:04 - 11:34       Lunch               30 minutes

11:41 - 1:07        Block 5/6           86 minutes

1:14 - 2:40          Block 7/8           86 minutes

 

Regular Day/All Classes Meet (GREEN) Schedule

7:50 - 8:30          Period 1            40 minutes

8:37 - 9:17          Period 2            40 minutes

9:17 - 9:27          Nutrition           10 minutes

9:34 - 10:14        Period 3            40 minutes

10:21 - 11:02      Period 4            41 minutes

11:02 - 11:32      Lunch                30 minutes

11:39 - 12:19      Period 5            40 minutes

12:26 - 1:06        Period 6            40 minutes

1:13 - 1:53          Period 7            40 minutes

2:00 - 2:40          Period 8            40 minutes

 

Assembly Schedule: GOLD (1, 3, 5, 7) BLUE (2, 4, 6, 8)

7:50 - 9:07          Block 1/2          77 minutes

9:07 - 9:17          Nutrition           10 minutes

9:24 - 11:22        Block 3/4          118 minutes

11:22 - 11:52       Lunch               30 minutes

11:59 - 1:16        Block 5/6           77 minutes

1:23 - 2:40          Block 7/8           77 minutes

 

Minimum Day Schedule: GOLD (1, 3, 5, 7) BLUE (2, 4, 6, 8)

7:50 - 8:54          Period 1/2         64 minutes

9:01 - 10:08        Period 3/4         67 minutes

10:08 - 10:18      Nutrition           10 minutes

10:25 - 11:29      Period 5/6         64 minutes

11:36 - 12:40      Period 7/8         64 minutes

12:40 - 1:10        Lunch               30 minutes

 

Minimum Day/All Classes Meet (GREEN) Schedule

7:50 - 8:18          Period 1            28 minutes

8:25 - 8:53          Period 2            28 minutes

9:00 - 9:28          Period 3            28 minutes

9:28 - 9:38          Nutrition           10 minutes

9:45 - 10:20        Period 4            35 minutes

10:27 - 10:55      Period 5            28 minutes

11:02 - 11:30      Period 6            28 minutes

11:37 - 12:05      Period 7            28 minutes

12:12 - 12:40      Period 8            28 minutes

12:40 - 1:10        Lunch               30 minutes

 

 

Our School Locker
7/30/18 9:18 AM
7/30/18 9:08 AM
7/30/18 9:08 AM
7/30/18 9:17 AM
7/30/18 9:29 AM

SPECIAL SCHEDULES

Homecoming Carnival Schedule 11/3/17

7:50 - 8:30          Period 8            40 min

8:37 - 9:17          Period 7            40 min

9:24 - 10:04        Period 6            40 min

10:04 - 10:14      Nutrition           10 min

10:21 - 11:01      Period 5            40 min

11:08 - 11:48      Period 4            40 min

11:55 - 12:35      Period 3            40 min

12:35 - 1:05        Lunch               30 min

1:05 - 2:40          Carnival            95 min

 

PTSA/SAT Schedule 10/11/17

7:15 - 1:15     12th Grade Testing                345 min

7:50 - 8:25      9th  Assembly                       35 min

7:50 - 8:25      10th/11th Pre Admin. Test    35 min

8:25 - 8:40      Break 9th, 10th, 11th            15 min

8:45 - 1:15      Testing 9th, 10th, 11th         270 min

1:15 - 2:00      Lunch                                    45 min

2:07 - 2:20     Period 4                                 13 min

2:27 - 2:40     Period 2                                 13 min

 

REGULAR DAY FINAL EXAM SCHEDULE

7:50 - 10:07        1st Test            137 min

10:07 - 10:17      Nutrition           10 min

10:24 - 12:40      2nd Test           136 min

12:40 - 1:10        Lunch               30 min